Idolnerver.

Ååh jag har redan ångest över kvällens Idol. Hur ska det här sluta?
Jag vill egentligen inte ens se på skiten! Tänk om Marie försvinner. Då vill jag int till globen nå mer.

Hittade en Idol-blogg. Å citerar:

"Här har juryn varit smarta. Det tar emot att säga det, men Leonard Cohens Hallelujah är en väldigt stark låt (det är Jeff Buckley?s version man minns) som kan få vilken tribaltatuerad bilmekaniker som helst att darra lite på käken och få blanka ögon. Smart. Till och med jag hade kunnat sjunga denna låt inför svenska folket och vrida lite på känslokranen. Jag köper inte det här. Ni blir lurade! Era blödiga tölpar."

(sagt om Amanda)

FAN!!

Varför fick inte Marie bra låtar?!?!

Nåja, sålänge Andreas försvinner är jag nöjd. Hej då!

Tankspridaren.

Jag är som bekant dålig på att ta hand om saker. Jag köper massor med grejer hela tiden men lämnar efter mig hälften varenda gång jag går utanför dörren. Detta stör mig sällan, eftersom värdsliga saker inte har så stor betydelse för mig. (Förutom den där gången jag söp bort min burberry halsduk, satan!) Kanske det är därför jag är ett ekonomiskt vrak! Vem vet.

Men iaf. Som min goda vän T brukar påpeka med jämna mellanrum är jag väldigt oförsiktig med diverse kort i min plånbok. Lämnar dem vind för våg och ofta utan uppsikt när ja är ute bland folk (potentiella tjuvar enligt henne).
Idag när jag kom hem från skolan hade jag fått ett brev. Ett vitt kuvert med mitt namn och adress handskriven. Tänkte att de va från nån vän som vill ge mig en hälsning. Men nej. De va mitt studiekort! Mitt busstudiekort från matkahuolto. Visste inte ens om att det var borta. Fan va coolt!

Jag säger ju de, man ska lita på att mänskor e goda. Nu blev min dag mycket soligare. Tack vem de än va!

Nu blir de plugg. Plugg. Plugg. Å städning. Tror jag ska värma mammas hemlagade kåldolmar. Googoo.

Puss å hej!



Underbara älskade..

..Essie nagellack!

Har gjort manikyrer i skolan hela dagen. Jätteroligt med kunddag, har träffat massa skojjiga mänskor.
Dessutom gjorde jag e ny upptäckt. Jag använder oftast nagellack i starka färger, men nu har jag fått en ny Essie favorit. Overnight. Underbar! Alla ljusa färger går ofta mot rosa, men den här går mer mot vitt. Å så glittrar den, men bara lite lite. Sådär så de e fint men inte fjortis. I love it. Ringde H på momangen å beställde med henne från jobbet. Så nu sitter jag med nylackade naglar å myser.

Å när jag ändå e på gång så måste jag tipsa om Apricot cuticle oil bästa ever!!

image41image42image43

Sole Mate                     Overnight               Apricot cuticle oil
Gammal favorit            Ny favorit                Evig favorit


Ikväll Top Model final hos Bästis, nu plugga!
Puss.



Nu dör jag.

Av stress. Hur jävla lejm e int de?

Räven raskar över isen.

Kände de va dags att nämna julen.
Jag har redan fått min julklapp. Booring. Men snällt. Mamma å pappa gav mig Stockholmsresan till Idolfinalen. De va gollot, men nu vill jag ha den här. Eller ja, MÅSTE ha denhär.
image40
Jag har sökt en varm jacka jätteläng nu, men hittar ingen fin. Jag vill ha precis en sån här, rak å svart å rävaktig, med lite skönt fluff i kanterna.
Åååh. Såhär har jag inte känt på länge.
Den kostar ju bara en månadshyra..

Kan du vissla Johanna..

Igå va en fin kväll. Eller kul eller mysig eller va ni nu vill. Men de e int värt de. Ja sku säkert ha haft lika kul utan vin. Förra helgen var jag nykter på lördagen å konstaterade att inget går upp mot en söndag utan krapula. Tänk att kunna ta ett glas rött på loftet klockan fem med två härliga brudar. Å ett glas till med bästis lite senare. Sen e man utvilad å fräsch på måndag.
Nu e jag ett vrak med allt för mycket skolarbeten ogjorda och smutsigt hår. Dessutom ser jag ut som en lilla my i maxi size med svarta ringar under ögonen. Om de finns en färg mörkare en svart så e de den under mina ögon.
Faaan. Att man aldrig lär sig.
Och att man aldrig lär sig att när de går valomerkki på krogen ska man gå hem. Kanske via Mäkkis men sen hem. Hem å sov i sin egen säng. Men nej. Då verkar de helt logiskt att gå vidare till en man med en satinhandske på högra handen och en anna som är schizofren och iklädd frack. Allvarligt schizofren. Å så ska man såklart dricka vin. För det räcker inte mad att man druckit vin konstant i åtta timmar redan. Nej tre till, de e fest de.
Faaan. Aldrig mera vin.
Sen sover man i två timmar å så får man gå hem med en outfit som skriker "Jag är en hora" ett ansikte som visar på att man druckit mycket mer än vatten kvällen före och ett knullrufs som får förbipasserande att förstå vad man har sysslat med under natten. Fast man bara har myst lite.
Faaan. Jag hatar "the walk of shame".
Som tur e jag inte ensam. Men de hjälper liksom inte. För just nu är det mest synd om mig i hela världen. Och jo jag tänker så. Men varenda gång tanken slår mig förbannas jag över att det helt och hållet är mitt eget fel. Om man inte lär sig av sina egna misstag vems ska man då lära sig av?

Peace. Love. Understandig.
Haha.

Pamppo.

RSS 2.0