holiday.

if u need a holiday. Wuhuu wuhuu.
min första betalda semester ever börjar, den har börjat, för tjugo minuter sen.

idag hade jag för första gången på länge jeppis-ångest. åååh. vilken bondhåla de e. jag brukar int ha nå problem att vara här. men jag tror jag har semesterstress. jag vill att varje dag ska vara skitkul å jag ska få träffa nya intressanta mänskor å flirta med söta pojkar.
lite av en omöjlighet känns det som. man vet vem alla är från förr. hela deras livshistoria från dag noll till dagsdatum. dessutom vet man vem de hänger med, vilken "förort" de kommer ifrån och att de en gång i tonåren sket ner sig p en fest. hur sexigt e de liksom?

så nu har jag och min söta bror (11 år) bestämt oss för att ta tåget till Tammerfors. han vill till Särkäniemi, jag vill bort. en utmärkt kombination. dessutom lovade mamma betala hotellet om vi e två nätter för hon hade nån kupong. enda baksidan med hela grejen är att mamma ska jobba imorgon. alltså hon kan int fixa hotellet åt oss. hennes kupong innebär att vi måste sitta på föreläsning med en tant som kommer att försöka sälja en lägenhet åt oss. tåget far 9:28 imorgon. vi har inte nåt hotell, inte packat en enda sak och här sitter jag och försöker förstå mig på facebooks alla funktioner. way to go! men jag tror på "the law of attraction". ser mig själv på hotellet imorgon.

annars var det en ganska skön kväll. förutom att jag med all säkerhet kommer att ha blåskatarr imorgon. hade inte vett att sätta på mig ett par leggings imorse. tänkte trotsa skitvädret. bra där.
jag har sett harry potter med bembe. skitbra enligt mig, sämsta filmen nångång enligt honom. men då e jag ju lite svag för harrys rödhårige vän. jaa jaa, men han e 18.
sen övertalade jag ina att inte se Die hard 4. jag menar. va fan! hon å jag å nätti gick å lyssna på Pappas eget band i skolparken. de va nice! svinkul att ina har varit hemma i helgen. hon e söt.

nää nu ska jag dra mig. om de ska bli nå reiso imorgon. puss å bananas.

image38
pappas eget band.

hundin!

här e hunden som jag pratade om i förra inlägget. glömde lägga in bild. va så upptagen med att lägga in bilden på mig själv..

den e så söt, säkert tuuusn år. iaf hade den skönt.
(okej den e int så söt på bilden, men den ska ändå få vara med)
image37

by: mästerfotografen Pamela.


solen skiner.

de e underbart väder ute. å jag har haft en underbar kväll. slutade kl. 19, mötte upp med moster å cous å så for vi till rosso och käka. tagliatelle med getost å soltorkade tomater, mums. cous åt rödbetor. de tycker hon e gott. men då e hon ju uppväxt med 4H..
jag å moster fortsatte efter maten och tog oss en trip till Berny`s i Replot. underbart! de va så fint.
träffade en söt hund som sov i tamburen.
nu ska jag duscha å så sängen. ska upp till åtta imorgon, inte min favorit tid.

började läsa fjodor dostojevskijs "idioten" igår. läste kanske tio sidor å nu e jag helt fast. härlit. nu har jag nåt att göra på semestern.

image36

min telefon har int så bra kamera. men ni get the picture. höhö. de va fiiint!

rehab

idag har jag varit fri från nikotin å bensen å fan å hans moster i en månad. firar med youghurt å djupfrysta hallon. 
image35

ska bara jobba 4.5h idag. jee. sen e de två dagar kvar å så får jag semester. tror jag far till Kaitsor på fredan å stannar där en natt med cous å så blir de Jeppis på lördag.
har hört att de ska bli fint i helgen. sku sitta fint. isf ska jag bygga på brännan å läsa deckare.
tack å hej.

chocolate

heter min nya phone!
den e skitmysig. å cool. å pink. off course. dessutom köpte jag den av en het gigantti pojke vars namn var Robin. jag e helnöjd.  vi gillar varandra, telefonen å jag.

nu måste jag propsa lite för den nya klädbutiken i jakobstad. ni som ännu inte har vågat er in. GÅ!  jag va enormt imponerad. fick med mig hem en söt koola anna topp (min va vit) å ett halsband. dessutom jobbar zöui där. hon e het å trevlig.

lite bilder från veckan å veckan före de..


bembe en stor         la familia                    jag å cous
tårtbit!

idag va jag å hämta biljetter till maarit å lisa. jee. ska bli skojsigt!

RSS 2.0