Funny!

* Grab the book nearest you. Right now.
* Turn to page 56.
* Find the fifth sentence.
* Post that sentence along with these instructions in a note to your wall.
* Don't dig for your favorite book, the coolest, the most intellectual. Use the CLOSEST.

"Shiap, som hennes vänner Salvador Dali och Jean Cocteau kallde henne, använde modet som ett sätt att leka med surrealismens ideal."

Hasseri.

Min dagkräm har solskyddsfaktor 25, de känns lite onödigt just nu. Kan de bli nå mörkare?

Korrläsning = kärlek!

Min underbara och språkligt begåvade vän Baljan har satt sin söndagkväll på att korrläsa mitt sluarbete. Om inte de e kärlek så säg!

 

F.B.I

För tio dagar sedan drack jag världens godaste drink. Vaniljglass, choko, kahlua och baileys verkar vara ett vinnande koncept.


Diffusions teorier e söta.

Denna graf återfinns i mitt slutarbete "Passion for fashion". Jag tänker mig det inbundet i rosa fluffpärm och parfymerade papper. Skolan tänker säkert annorlunda, men jag säger bara "Free your mind and the rest will follow!".


                                        (www.wedomarriage.com)



Mymlan min vän.

  • Jag vill ha en vän som Mymlan. Man ser att hon e lojal. Å så e hon söt. Hon bara sitter där å kollar på en, ibland biter hon tillbaka. Hon gillar sarkasm den där Mymlan. En riktig biaatch e va hon e. Men hon kommer att bli min vän. Vi kommer att passa bra ilag, som paita å peppu.




Vinden vänder kvickt.

Jag cyklade till skolan idag (~10km dit å tillbaka), för att lämna in ett papper och printa ut mitt slutarbete. Enligt planeringen skulle jag läsa igenom arbetet idag och skriva slutdiskussionen före kvällens idol, som förövrigt ska avnjutas med glögg och pepparkakor. På hemvägen i regnet och uppförsbackarna med ett bakhjul som knappt drog runt för att de var fullproppat med wcpapper, kände jag mig så jävla tacksam.

Jag var tacksam över att slutarbetet snart är färdigt. Att jag har fått vara på en underbar semester med min familj som betyder allt för mig. Att min mage äntligen gett upp och låter mig cykla i regnet. Att jag inte röker mera. Å så blev jag sådär sentimental när jag tänkte på hur mycket fint mitt liv är. Jag gick in i lägenheten med ett leende på läpparna och njöt av att komma hem.

Ända tills jag skulle ta fram mitt utprintade arbete och sätta igång. Jag har glömt arbetet i skolan!! Jag har cyklat 1000000 km för att få utprintat 30 sidor som skall läsas idag å så glömmer jag dem.

Helvete helvete bjällerhoooro!!!

Det spelar ingen roll hur fint mitt liv är, hur bra min mage mår eller att jag just varit på semester. I don`t give a shit.

JAG GLÖMDE ARBETET!!!!!!!


Ge mig mer!


Halloween svin.



Dessa två pärlor bjöd på Halloween/Inflyttningsfest ikväll.





Endel va utklädda, andra inte..



Jag gick hem tidigt för att hinna packa. På seinon fick jag skäckbesök.



Imorgon sticker jag till Teneriffa

RSS 2.0