Borta bra..

.. men hemma bäst. Jag slipper med Clion imorgon efter jobbet. Hur lyxigt e inte de?
Sku så vilja gå på öl me min homies ikväll. Men ja vet hur slut jag är när jag ska vakna sju så de e no can do.
Måst diska undan å sånt skit tills imorgon också. Å packa.

Lillebror har examensfest på lördag. Jag tror jag ska köpa en mössa åt honom.

Nu blir de potatiskok.
Pjuss.

Tadaaa!

Ny dag nya tag.

Jag ska ge er ett visdomsord före jag hoppar på peden.

"The difference between great people and everyone else is that great people create their lives actively, while everyone else is created by their lives, passively waiting to see where life takes them next. The difference between the two is the difference between living fully and just existing"
                                                                                                          Michael E. Greber


image39


Feelis.

låt.

Passar speciellt bra när man ska köra Jakobstad-Piteå.

Ja.

(Bloggdjävulen har tagit tag i mig!!)

En potatis, en morot och två ägg senare e jag som en ny mänska. Okej jag tog en panadol också, å så gick jag en sväng med Johanna å snacka skit. Sen va vi å hälsa på Martina en snabbis. De blev ett besök till Makuuni också eftersom min dag hade vari så dålig, men de känns ganska överflödigt nu. Godiset alltså. Va gör man annars vi Makuuni..

"Apologize" har blivit utbytt till Scissor Sisters "I don`t feel like dancing".

"De går bra nu kompis de går bra nu.."

Jag har börja blogga igen för Sanna e i Jeppis å jag har trakassera henne tillräckligt idag. Sist jag ringde henne sa hon, "nu lägger jag på". Jag fatta int hinten. Piip piip piip.

Imorgon e se skole. Jess. Min favorit. Sku ta med mitt dockhuvu. Men eftersom jag har vägra best'älla ett å klippt min doll korthårig för fyra år sen anlitade jag Johanna. Hon ser nästan ut som en docka.

Pjuss.



Nä.

Kom hem från jobbet för en timme sedan. Sitter fortfarande med ytterkläderna på och stirrar på dataskärmen medans jag hör på "Apologize" om å om igen. Jag e lite slö. Sen har jag sjukt överallt. Å huvudvärk (för huvudet räknas inte med i överallt)
Johanna väntar säkert på att jag ska ringa så vi kan gå ut på prommis. Men jag ska äta före det och chansen är ganska liten att jag ska stiga upp och koka en potatis åt mig. Nej jag kan inte äta nåt annat. Min lilla kastrull e skitig, vilket betyder att den måste diskas föra jag kan koka min potät. Jag kommer inte att äta.
Borde gå en sväng via Martinas efter the sex toy stuff. Borde göra skolarbeten. Borde sova. Borde, borde borde.
Idag e de en verkligt dålig dag.
Å jag skyller ALLT på mörkret.
Vem e så jävla dum att de bor i Finland under vinterhalvåret. Inte undra på att hälften av landets befolkning e alkoholiserade.
Jag vill va här med han här. NU!

RSS 2.0