Kontent.

Bra keikka.
Snygg basist.
Bra sällskap.
Het trummis.
Bra fiilis.
Lite som ett kinderägg men en fin leksak.

image106

De där blev ju nästan en högstadie dikt.


Det vetenskapliga biblioteket

Nu har jag nog. Riktigt nog. Har suttit här sedan tio och ugglat. Hittat lite grejer och skrivit en sida. De som igår kändes ganska klart känns nu bara långt borta och jobbigt. Som tur har jag kvällen och morgondagen på mig. He gaar no ti fix. Men just nu vill jag bara ha en paus. Någonting som får mig att glömma metoder och källhänvisningar för ett tag. Kanske en promenad.



Pitt Satan!!!

Ja jag svär i rubriken utan att censurera mig.

NÅN JÄVLA IDIOT HAR STULI MIN CYKEL FRÅN MIN EGEN JÄVLA GÅRD!!!!

!"#¤/()=?=)(/&%¤#"#¤%&/()=)(/&%¤#"!"#¤%&/()=?)(/&%¤#"!"#¤%&/()=)(/&%¤#"!!"#¤%&/()=)(/&%¤#""#¤%&/() å allt va de heter. Helvetes alla jävlar, nu går jag å lägger mig före de hinner hända nå mer crap. Äääääääääääääääääh!!!

Ps. För den som inte vet är jag förbannad när det gäller cyklar. Jag har haft över tio cyklar i mitt liv som alla blivit stulna. Vissa får jag skylla mig själv med. Men nu stod min inte ens ett år gamla cykel på min gård, låst! Satan! Ds.

image104


7sovaren

Gick och la mig igår en halv åtta tiden, i hopp om att få en energiboostande powernap. Vaknade imorse 9.07. Mitt humör är iaf bättre, fast den fyskiska ohälsan håller i sig. F*ck that, säger jag. Nu ska här skrivas!

image103

Ps. Wallstreet journal finns elektroniskt på Tritonia så nu hoppas jag få den mejlat till mig. Annars blir det bibliotekskväll i kväll. Ds.

Pschyyyyy!

Jag känner mig som en ballong som tömts på luft. Som en liten gummitrasa som ligger livlös och ingen bryr sig om. Just nu, finns det inget jag kan glädjas över. Allt e crap. Hela dan ha vari crap. Å ingenting har jag fått gjort. Jo jag har hittat en artikel från Wallstreet journal som publicerades för ett halvt år sedan. Säkert nån som har sparat dem, eller hur. Så nu måst jag maila dit å försöka få tag på den. Men gummitrasan orkar inte. Den vill bara sitta å stirra in i väggen å tycka såååå synd om sig själv. Dessutom blir jag stressad från håll jag inte borde bli stressad från. Å då vill jag bara gråta.

Herreguud va de e synd om mig!


Kulturkofta.

Den här veckan går i kulturens tecken. Igår var vi på Sedan det. Idag ska vi på Spexpremiär. På torsdag e de Ernst Underbar. Egentligen har jag inte tid med nån kultur. Men de hjälps int. Lite paus i skrivandet måste man väl ändå få ha.

Btw. Alla måste se Sedan det på Wasa teater. Den är en timme lång men känns som hela livet. Den är kärlek rakt igenom. Det vackraste jag sett på en scene, någonsin.

Pusipusi.

image102

När jag googlade "kulturkofta", kom det upp en bild på Jake Gyllenhal. Fan snacka om FLOW!!

I`ts soo my day today!


Sedan det.

image101

Vi två ska dra på teater nu. De e färdi plugga för en stund. Pusipusi.

Morgonstund har guld i mun.

Jag vaknar halv nio.
Känner att halsen är igensvullen. Tänker helvete helvete helvete. Inte den här veckan.
Hinner duscha snabbt, sveper mina piller och bananpulvret i all sin hast. Lomar ut till vägen i blåsten och regnet.
Ida plockar upp mig. Vi kör till skolan.
Min lärare kommer in, ger mig tre papper å säger "Vi ses vecka 18".
Går ut till busshållplatsen. Väntar i regnet och blåsten (andra gången på en timme).
Påvägen hem från stan går jag in via Shell ock köper 300g lakritsblandning. Jag motiverar påsen med mensvärk, huvudvärk, trötthet och att jag ska plugga hela dagen. Halva är redan uppäten och klockan är inte ens hal elva. Undrar vad min läkare sku säga om det här. Fast iofs så sa hon inget om godis, de va bara choklad som var bannlyst. Dessutom var det tydligen viktigt att äta regelbundet, men jag har aldrig förstått var godis kommer in där. För mig blir det före morgongröten, men de e bara en gissning.

Ha en fittigt bra dag!

image100


Nittonhundraåttiosex.

Idag har jag njutit med Mamma, Pappa å Bembe. Vi har gjort mat, bytt till vårgadiner å sågat upp mitt cykellås. Nu känns det som att jag är redo att möta våren.

Såhär såg det ut igår. (Jag har knyckt bilden av Sanna, men hon e så het på den så jag tror int hon maindar)

image99

Nittonhundraåttiosex.

Idag har jag njutit med Mamma, Pappa å Bembe. Vi har gjort mat, bytt till vårgadiner å sågat upp mitt cykellås. Nu känns det som att jag är redo att möta våren.

Såhär såg det ut igår. (Jag har knyckt bilden av Sanna, men hon e så het på den så jag tror int hon maindar)

image99

Minneslucka!

image95

image96

image97

Såhär ser det ut på sommaren mina vänner. Kommer ni ihåg? De e dit vi är påväg nu igen. Glädjen oss alla!!

RSS 2.0